Japan Ski Trip 2018

H WayOut Adventures, για μια ακόμα χρονιά, διοργάνωσε με επιτυχία ένα μοναδικό ταξίδι στην Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου για ατελείωτες καταβάσεις.

Ένα όνειρο ζωής είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν τα μέλη του γκρουπ που συμμετείχαν στο χιονοδρομικό ταξίδι για Σκι στην μακρινή Ιαπωνία το διάστημα 03 – 15 Μαρτίου 2018. Οι 15 συμμετέχοντες απόλαυσαν στο έπακρο την μοναδική αυτή εμπειρία, υπό την καθοδήγηση των εκπαιδευτών  και συνοδών Γιώργου Κλαουδάτου και του Γιάννη Κοτιλέα.

Το μεγαλύτερο μέρος του ταξιδιού αφιερώθηκε στα χιονοδρομικά κέντρα της περιοχής Χακούμπα (Happo One, Hakuba 47, Cortina), μια από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για τους λάτρεις του σπορ. Φυσικά δεν μπορούσαμε να παραλείψουμε και εκδρομές πολιτιστικού ενδιαφέροντος, μιας και η Ιαπωνία είναι ένας από τους πιο ξεχωριστούς προορισμούς.  Το πάρκο με τις μαϊμούδες (Jigokudani Monkey Park) και η κωμόπολη του Mitsumoto με το ομώνυμο, επιβλητικό κάστρο ήταν μόνο λίγες από τις επισκέψεις που πραγματοποίησε η ομάδα στις 7 ημέρες που έμειναν στο Χακούμπα.

Οι τελευταίες μέρες του ταξιδιού ήταν αφιερωμένες στο Τόκυο, την «φωτεινή» πρωτεύουσα της τεχνολογίας, που ταυτόχρονα παρουσιάζει εξαιρετικό ιστορικό και πολιτιστικό ενδιαφέρον. Ένας μοναδικός πολιτισμός, μια φιλοσοφία διαφορετική από ότι έχουμε συνηθίσει, υπέροχοι άνθρωποι και εξαιρετικό φαγητό. Όπως ήταν βέβαια αναμενόμενο, επισκεφτήκαμε και ένα από τα πολλά μουσεία Σαμουράι, που φιλοξενεί μια ιδιωτική συλλογή με στολές και παραδοσιακά σπαθιά, για να μάθουμε τα μυστικά του πιο διάσημου στρατού.

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε πως «κάθε ταξίδι αποτελεί εκπαίδευση, προσδίδοντας μας γνώση και εμπειρίες. Έτσι διευρύνουμε τους ορίζοντες μας, εκπληρώνουμε την ανάγκη μας να ανακαλύψουμε το μακρινό και άγνωστο και βιώνουμε τις ανησυχίες και τις προκλήσεις που μας κάνουν καλύτερους.»

Ραντεβού στο επόμενο ταξίδι μας, για να ανακαλύψουμε παρέα έναν νέο προορισμό έξω από τα συνηθισμένα.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η ομάδα της WayOut Adventures,

Γιώργος και Γιάννης

Previous
Previous

Senegal Surf Trip

Next
Next

Δωρεάν Σεμινάριο Βασικών Αρχών Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών