Δωρεάν Σεμινάριο Βασικών Αρχών Ναυαγοσωστικής και Πρώτων Βοηθειών

Ο Δήμος Αλίμου, η Wayout Adventures, η Lifeguard Hellas και η Oceanman Greece, διοργανώνουν δωρεάν σεμινάρια βασικών αρχών ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών.

Τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι λάτρεις της κολύμβησης ανακαλύπτουν τη μαγεία που κρύβει η κολύμβηση στην ανοικτή θάλασσα. Αναζητούν αυτή τη μοναδική αίσθηση ελευθερίας που δίνει η κολύμβηση στο απέραντο γαλάζιο και την απόλυτη ταύτιση με το φυσικό περιβάλλον που επιτυγχάνεται μέσα από την ιδιαίτερη αυτή δραστηριότητα.

Ωστόσο, η καινούργια αυτή κολυμβητική τάση, μακριά από τις οριοθετημένες γραμμές των κολυμβητηρίων, πρέπει να πλαισιώνεται από την σωστή εκπαίδευση και ενημέρωση με στόχο την καλλιέργεια κολυμβητικής και αθλητικής  παιδείας.

Η WayOutAdventures θέλοντας να εκπαιδεύσει και να ενημερώσει το κοινό διοργάνωσε ένα επιμορφωτικό δωρεάν σεμινάριο με της βασικές αρχές ναυαγοσωστικής και πρώτων βοηθειών στο Δημοτικό Κολυμβητήριο του Αλίμου, την Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018. Το σεμινάριο προσέλκυσε περισσότερους από 35 αθλητές όχι μόνο κολυμβητές αλλά και τριαθλητές που συμμετέχουν σε αγώνες ανοικτής θάλασσας.

 Υπεύθυνη του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι η WayoutAdventures, διοργανώτρια του μεγαλύτερου διεθνή αγώνα κολύμβησης Oceanman Greece. Την εκτέλεση ανέλαβε με μεγάλη επιτυχία η LifeguardHellas, η οποία είναι πιστοποιημένη σχολή ναυαγοσωστικής  της παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ναυαγοσωστικής (ILSF) και τα μέλη της έχουν διατελέσει υπεύθυνοι ασφαλείας σε διεθνείς αγώνες όπως το Ironman Turkey, καθώς και σε πολλούς αγώνες ανοικτής θάλασσας και τριάθλου στην Ελλάδα.

Για όλους μας στη WayOut Adventures, η ασφάλεια και η εκπαίδευση γύρω από το κολύμπι είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για μια ακόμη επιτυχημένη εκδήλωση Oceanman Greece. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα σεμινάρια.

Previous
Previous

Japan Ski Trip 2018

Next
Next

Γνώρισε τον Λεωνίδα Τσορτανίδη