Ορειβατικό Σκι

Η αγάπη μας για τα ελληνικά βουνά, την ορειβασία και την χιονοδρομία μας οδήγησε όλα αυτά τα χρόνια στην αναζήτηση νέων διαδρομών και εμπειριών. Η δραστηριότητα του ορειβατικού σκι δεν είναι για εμάς απλώς ένα άθλημα ή κάποιο μέσω διαφυγής. Αποτελεί ένα ισχυρό «ευγενές» πάθος που οριοθετεί τον τρόπο ζωής μας. Έγινε αφορμή για τα ωραιότερα ταξίδια μας και το κίνητρο για τις μεγαλύτερες προκλήσεις μας.

Αυτό το πάθος θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας οδηγόντας σας στους κρυμμένους χειμερινούς προορισμούς της χώρας μας. Μέσα απο αλπικές αναβάσεις και καταβάσεις με θέα το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας. Σας καλούμε λοιπόν να απολαύσουμε μαζί τα όσα απλόχερα μας χαρίζει αυτός ο τόπος. 

Ελλάδα. Ένας χιονοδρομικός προορισμός

Ελλάδα, μητέρα του πολιτισμού, της δημοκρατίας, των τεχνών και των επιστημών. H χώρα του ήλιου και της θάλασσας  και γνωστή σε ολόκληρη την υφήλιο ως ένας καλοκαιρινός τουριστικός προορισμός.
Η αστείρευτη όμως Ελλάδα κρύβει ένα ακόμα μυστικό για τους λάτρεις της περιπέτειας, του ταξιδιού και των χιονοδρομικών δραστηριοτήτων.
Με τουλάχιστον 40 βουνά με υψόμετρο άνω των 2.000 μέτρων, εκατοντάδες επιβλητικές κορυφές και χιονοκάλυψη  4 μηνών ετησίως μπορεί να θεωρηθεί ένας παράδεισο για ορειβατικό σκι.

Mt. Olympus- Ski Touring Trip

TAKE A LOOK

North Giants- Ski Touring Trip

TAKE A LOOK

Pindus Mountain Range Highlights- Ski Touring Trip

TAKE A LOOK

Mountains of Central Greece - Ski Touring Trip

TAKE A LOOK

Crete Island. Between Europe and Africa - Ski Touring Trip

TAKE A LOOK