Adventure Film Festival 2018 - after event

Τα 5 χρόνια Adventure Film Festival είναι πλέον γεγονός!

Το AFF ανανεωμένο και πιο ώριμο από ποτέ έκλεισε τα 5 του χρόνια στο γεμάτο χαμόγελα και αγκαλιές θέατρο του Deree - The American College of Greece.     

Για ακόμα μία φορά η προσέλευση των επισκεπτών ήταν εντυπωσιακή και τις 2 ημέρες με κορύφωση τις βραδινές ώρες της Κυριακής και του Σαββάτου όπου υπήρχαν στους χώρους του AFF πάνω από 1200 άτομα.

Ορειβάτες, αναρριχητές, καγιάκερς, κολυμβητές, ποδηλάτες, σκιέρ, δρομείς βουνού, σέρφερς, εταιρείες, οργανισμοί, σύλλογοι, φωτογράφοι, καμπάνιες, συναντήθηκαν και συναναστράφηκαν όλοι μαζί με ένα κοινό υπόβαθρο, την ύπαρξη και τη δραστηριοποίηση μέσα στη φύση.

Χάρη σε όλους εσάς και την αμέριστη στήριξη που δείχνετε όλα αυτά τα χρόνια το όραμα μας για το Adventure Film Festival είναι κάθε χρόνο όλο και πιο κοντά στο στόχο του.

Το AFF βρίσκεται στους πιο σημαντικούς κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας, μένοντας αναλλοίωτο στους κανόνες ηθικής και δεοντολογίας που υποστηρίζουμε από το ξεκίνημα αυτής της πορείας.

Λίγα λόγια για το 5ο επετειακό AdventureFilmFestivalGreece:

- Προβλήθηκαν 11 ταινίες - διεθνείς παραγωγές εκ των οποίων 1 Ελληνική όπου έγινε και η πρεμιέρα της.- Πραγματοποιήθηκαν 5 ομιλίες / παρουσιάσεις

- Πραγματοποιήθηκαν 2 προλογισμοί ταινιών από τους δημιουργούς τους.- Παρουσιάστηκαν 4 πανέμορφες φωτογραφικές εκθέσεις στους εσωτερικούς χώρους καθώς και πάνω στη σκηνή του AFF.- Το AFF υποστηρίχθηκε συνολικά από περισσότερες από 25 εταιρείες, συνεισφέροντας ως Χορηγοί, ως Χορηγοί επικοινωνίας αλλά και ως Υποστηρικτές, με εκθεσιακά περίπτερα στους χώρους του θεάτρου.- Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την The North Face, Gratsias Volkswagen, Fjällräven, Salewa, Dynafit, RedBull, Sol Beer και την θεατρική ομάδα Σβούρες που πίστεψαν στην ιδέα του AFF για άλλη μια χρονιά και ανέλαβαν το ρόλο των μεγάλων χορηγών στη φετινή διοργάνωση.- Ευχαριστούμε θερμά τους 25 εθελοντές μας που βοήθησαν απεριόριστα στην εύρυθμη διεξαγωγή του AFF.

Σας ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ για τη συμμετοχή σας, τη στήριξη σας και τα ενθαρρυντικά σας λόγια. Μας αποδείξατε για τέταρτη φορά ότι η προσπάθεια μας αποδίδει καρπούς.

Διοργάνωση: Way Out Adventures

Καλό Χειμώνα! Καλά Χιόνια! Καλές Θάλασσες!

Καλούς Αέρηδες! Καλά Ποτάμια! Καλά Βράχια!

Adventure Film Festival Organising Team

Previous
Previous

Oceanman Dubai Final

Next
Next

Adventure Film Festival 2018