Αρχείο

Thessaloniki Adventure Film Festival 2015
2603.2015

Thessaloniki Adventure Film Festival 2015

Thessaloniki Adventure Film Festival (TAFF). Το Ελληνικό κινηματογραφικό φεστιβάλ αφιερωμένο στις αθλητικές δραστηριότητες περιπέτειας, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του στην Αθήνα τον Νοέμβριο 2014, έγινε πραγματικότητα και στη Θεσσαλονίκη.

Το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαρτίου 2015, η προσέλευση του κόσμου στο  εντυπωσιακό θέατρο ΟΛΥΜΠΙΟΝ ήταν θεαματική.

 Η Θεσσαλονίκη, γνωστή για τον κινηματογραφικό πολιτισμό που αναπτύσσει εδώ και πολλά χρόνια, μας περίμενε σ' ένα ζεστό και ποιοτικό περιβάλλον, έτοιμη να δεχτεί ένα νέο κινηματογραφικό θεσμό. 

 O κόσμος των αθλημάτων, της περιπέτειας, τη φύσης, έδωσε ραντεβού στις 5.00 το απόγευμα, έτοιμος να απολαύσει προβολές ταινιών που κυριολεκτικά ‘’έκοψαν’’ την ανάσα, ομιλίες εμπνευσμένων απο τη φύση ανθρώπων, και παρουσιάσεις.

 Άνθρωποι διαφορετικών χώρων (ορειβάτες, αναρριχητές, καγιάκερς, ποδηλάτες, σκιέρ, δρομείς βουνού, σέρφερς αλλά και πολλοί άλλοι) βρέθηκαν εκεί όλοι μαζί, γνωρίστηκαν, συζήτησαν και αντάλλαξαν απόψεις.

Μας χαροποίησε ιδιαίτερα η προσέλευση του κόσμου, ενός κοινού το οποίο δεν είναι γνωστό σ' εμάς αλλά ούτε και εμείς σ' αυτό. Η αλληλεγγύη, αλλά και η πίστη στο κοινό μας όραμα, είμαστε σίγουροι ότι θα συνεισφέρει στην ανάπτυξη του Adventure Film Festival ως έναν από τους βασικούς κινηματογραφικούς θεσμούς της χώρας μας.

 
Αναλυτικά για το ΤAFF 2015:

 - Εκτός από τους ανθρώπους της διοργανώτριας εταιρίας Wayout Adventures, εργάστηκαν συνολικά 15 Εθελοντές, Φωτογράφοι, Σχεδιαστές, Κινηματογραφιστές.

- Η προσέλευση κατα τη διάρκεια των προβολών ξεπέρασε τα 600 άτομα, σε αριθμό μοναδικών επισκεπτών.

- Προβλήθηκαν 11 ταινίες διαφορετικών προελεύσεων και δραστηριοτήτων μεταξύ τους.

- Έγιναν 2 ομιλίες / παρουσιάσεις με πολύ ενδιαφέροντα θέματα, από διακεκριμένους ανθρώπους στον αθλητικό τους χώρο (Παύλος Τσιαντός / Θανάσης Μπαξεβάνης).

-Μας βοήθησαν περισσότερες από 20 Εταιρίες, συνεισφέροντας ως χορηγοί, χορηγοί επικοινωνίας αλλά και ως υποστηρικτές.

 Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δυναμική παρουσία σας, και την ενεργό συμμετοχή σας.
Εργαζόμαστε αδιάκοπα για να σας προσφέρουμε ό,τι καλύτερο δυνατό, από τον συνεχώς αναπτυσσόμενο κλάδο των Αθλημάτων Περιπέτειας (Adventure Sports).

 

 Διοργανωτής:

 WAYOUT ADVENTURES

 Πληροφορίες:      www.adventurefilmfestival.gr

                               info@wayoutadventures.gr

facebook:            Adventure Film Festival Greece                                

 
TAFF ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ after.pdf Μέγεθος: 346.2 KB
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Επιστροφή