Σχετικά

Η προσφορά των υπηρεσιών μας στο χώρο των υπαίθριων δραστηριοτήτων / αθλητισμού / τουρισμού περιπέτειας είναι απόρροια μακρόχρονης εμπειρίας, αναζητήσεων και προβληματισμού μας γύρω απ’ αυτές.

Η Ομάδα

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΛΑΟΥΔΑΤΟΣ
Co – Founder / Σύμβουλος Οργάνωσης και Διαχείρισης (Adventure Consultant)

Ο Γιώργος Κλαουδάτος είναι πτυχιούχος καθηγητής χιονοδρομίας από την Εθνική Σχολή Αλπινισμού & Χιονοδρομίας της Γαλλίας, E.N.S.A. (Ecole Nationale du Ski et Alpinisme).  Υπήρξε αθλητής χιονοδρομίας για 20 έτη έχοντας στο ενεργητικό του πανελλήνιες νίκες και διεθνείς συμμετοχές.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΙΛΕΑΣ
Co – Founder / General Manager

Ο Γιάννης Κοτιλέας είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, με ειδίκευση στη χιονοδρομία και το θαλάσσιο σκι. Είναι επίσης απόφοιτος του Πανεπιστημίου Thomson Rivers University (British Columbia, Canada) στον τομέα οργάνωσης και διαχείρισης τουρισμού περιπέτειας και κάτοχος του τίτλου Adventure Management Diploma. Ταυτόχρονα, είναι εκπαιδευτής αυτόνομων καταδύσεων κατά IANTD (International Association of Nitrox and Technical Diving) και εκπαιδευτής surf από την ISA.

KΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Co – Founder / Υπεύθυνος Οικονομικών & Επιχειρησιακών Θεμάτων (Director of Finance & Operation)

Ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης είναι πτυχιούχος καθηγητής Φυσικής Αγωγής από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο  Αθηνών με ειδίκευση στη χιονοδρομία και το θαλάσσιο σκι. Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc)  από το Loughborough University  (United Kingdom) ως απόφοιτος του Tμήματος Διοίκησης και Οργάνωσης Αθλητικών Οργανισμών και Επιχειρήσεων (Sport Management).

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑΣ
Συντονιστής Προγραμμάτων και Yπηρεσιών (Operation & Implementation Coordinator)

Ο Διονύσης Πανουργιάς είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου με ειδίκευση στα ενεργειακά και οικονομικά συστήματα. Είναι εκπαιδευτής χιονοδρομίας της Καναδικής Ομοσπονδίας Σκι και έχει αποφοιτήσει από τις Σχολές Μέσου Επιπέδου (Ορειβασίας, Αναρρίχησης και Ορειβατικού Σκι) της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας Αναρρίχησης (ΕΟΟΑ).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΟΥΤΣΙΑΣ
Ορεινός Κινηματογραφιστής (Adventure Filmmaker) / Υπεύθυνος Παραγωγής Κινηματογραφικού υλικού

Ο Χρήστος Τσούτσιας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Από μικρός έδειξε εμφανή τάση για αναζήτηση και εξερεύνηση του αγνώστου, είτε αυτό ήταν σε χιονισμένες πλαγιές, είτε σε απόκρημνα βράχια. Για αρκετά χρόνια αγωνίστηκε στο άθλημα της αγωνιστικής αναρρίχησης λαμβάνοντας πολλές διακρίσεις, σύντομα όμως κατάλαβε πως η περιπέτεια βρίσκεται εκτός των ορίων που ορίζει μία πίστα αναρρίχησης ή ένα χιονοδρομικό κέντρο.

ΑΡΜΑΝΔΟΣ ΛΙΝΑΡΔΟΣ
Υπεύθυνος Διοργάνωσης OCEANMAN Greece
Ο Αρμάνδος Λινάρδος είναι προπονητής Φυσικής Aγωγής με ειδικότητα στην κολύμβηση απο το College Sports Science.  Είναι κάτοχος  Βarchelor στο Sports Management. Είναι προπονητής κολύμβησης πιστοποιημένος απο την Κολυμβητική Ομοσπονδια Κολύμβησης (ΚΟΕ) και μέλος του World Open Water Swimming Association (WOWSA). Απο το 2003  είναι επίσημος κριτής του μοντέρνου πεντάθλου σε διεθνές και εθνικό επίπεδο, με επίσημη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς αγώνες Αθήνα 2004. Κατέχει επίσης πιστοποιητικό επαγγελματία Ναυαγωσώστη και αποφοιτος σχολής κριτών χρονομετρών Κολύμβησης.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΝΑΓΑΚΟΣ
Υλοποίηση Υπαίθριων Προγραμμάτων (Adventure Guide)
Ο Αλέξανδρος Παναγάκος είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών (MSc) του Πανεπιστημίου της Uppsala (Σουηδία) με ειδίκευση στην Οικολογία Ζώων και Διατήρηση του Περιβάλλοντος. Είναι επίσης εκπαιδευτής snowboard (level 1) της Αυστριακής Ομοσπονδίας Snowboard και πιστοποιημένος από τη Βρετανική Ομοσπονδία Snowboard ως: εκπαιδευτής snowboard (level 2), προπονητής freestyle snowboard (level 1) και off piste guide (mountain safety 3). 
 
Εταιρικό Προφίλ

Όραμα

Όραμα μας είναι η κατεύθυνση των ανθρώπων προς τη φύση και την ενασχόληση με τις υπαίθριες δραστηριότητες.

 

Αρχές 

 • Περιβάλλον & Οικολογία
  Σεβόμενοι τη σπάνια φυσική κληρονομιά της χώρας μας, υλοποιούμε τις δράσεις μας με γνώμονα την φυσιολατρική ευαισθητοποίηση των συμμετεχόντων.
 • Ιστορία & Πολιτισμός
  Μεταδίδουμε τις Ιστορικές και πολιτισμικές παραδόσεις του τόπου μας, αναβιώνοντας πρωταρχικές και σπάνιες αξίες.
 • Έμπνευση & Κίνητρο
  Ανεβάζουμε τον πήχυ ψηλά κάνοντας τα όνειρα σας πραγματικότητα αλλά και την πραγματικότητα ένα όνειρο.
 • Κοινωνιολογικές & Πνευματικές Αξίες της Άθλησης
  Μέσα από μοναδικές  εμπειρίες, φέρνουμε τους ανθρώπους κοντά. Ενισχύουμε την συνεργασία, την ομαδικότητα και τη συμμετοχή, βγάζοντας στην επιφάνεια το χαμόγελο και την ευγένεια.
 • Εξερεύνηση, Πρόκληση & Περιπέτεια
  Μετατρέπουμε τη φιλοδοξία, σε πρόκληση και την ανάγκη σας για εξερεύνηση, σε ταξίδι περιπέτειας. Προσδίδουμε νόημα σε κάθε μικρό και μεγάλο βήμα.
 • Εκπαίδευση & Κατάρτιση
  Παρέχουμε τη γνώση και μεταδίδουμε τον σεβασμό που οι αγαπημένες μας δραστηριότητες απαιτούν για την ασφαλή διεξαγωγή τους.

Σκοπός

Σκοπός  μας είναι να προάγουμε τα οφέλη της ενασχόλησης με τη φύση μέσω της αθλητικής εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας. Να αναδείξουμε τις προοπτικές  μιας Ελλάδας 4 εποχών σε αθλητικό/τουριστικό επίπεδο και να σας οδηγήσουμε στην ανάβαση της δικής σας κορυφής.

 

Εταιρικοί στόχοι

 1. Δημιουργία ολοκληρωμένων ταξιδιωτικών εμπειριών καθ όλη την διάρκεια του έτους.
 2. Αφομοίωση των αθλημάτων περιπέτειας (Adventure Sports) στον τουριστικό κλάδο, αναδεικνύοντας  το εύρος και τη σημασία τους.
 3. Παρακίνηση των νέων στην άθληση και τις υπαίθριες δραστηριότητες.
 4. Προώθηση σε διεθνές επίπεδο, των σπουδαίων Ελληνικών φυσικών τοπίων και ανάδειξη τους μέσω του εναλλακτικού τουρισμού.
 5. Δημιουργία ενός εθνικού χάρτη υπαίθριων δραστηριοτήτων.
 6. Ορισμός προτύπων ποιότητας στην οργάνωση και εκτέλεση αθλητικών & υπαίθριων δραστηριοτήτων.
 7. Δημιουργία εκπαιδευτικού και ενημερωτικού τμήματος.
 8. Οργάνωση και ευαισθητοποίηση  εθελοντικού τομέα.